360° ELECTRIC.

Serviciu complet pentru mobilitate electrică.

În cadrul portofoliului de servicii 360° ELECTRIC, BMW i îmbină o gamă vastă de produse şi servicii inovatoare care transformă condusul în mod electric într-o experienţă confortabilă şi în plăcere zilnică de a conduce: începând de la procesul simpul de încărcare la domiciliu şi utilizarea simplă a reţelei în continuă extindere de staţii de încărcare, până la funcţii de navigaţie şi posibilitatea de a utiliza automobile convenţionale în timpul vacanţei, cu ajutorul sistemului BMW Add-on Mobility.

ÎNCĂRCARE LA DOMICILIU.

Automobilele electrice prezintă avantaje suplimentare în comparaţie cu automobilele convenţionale – de exemplu, acestea au rezervorul plin în fiecare dimineaţă, pentru că pot fi încărcate rapid şi simplu la domiciliu cu ajutorul cablului standard de încărcare. Sau pot fi încărcate mult mai rapid şi mai simplu, cu ajutorul sistemului BMW i Wallbox. Această staţie fixă de încărcare la domiciliu sporeşte capacitatea de încărcare, reduce timpul de încărcare şi se transformă astfel în accesoriul ideal pentru automobilele BMW i. Serviciul de instalare disponibil prin intermediul BMW i este inclus în pachetul complet Wallbox şi este personalizat pe măsura cerinţelor individuale. Şi pentru că BMW i promovează sustenabilitatea permanentă în mobilitatea electrică, va susţine semnarea celui mai adecvat contract de energie cu un furnizor de energie regenerabilă.

O explicaţie simplă.

Cum să încarci automobilul la domiciliu.

ÎNCĂRCARE LA STAŢII PUBLICE DE ÎNCĂRCARE.

BMW dezvoltă soluţii inovatoare pentru electromobilitate urbană – în special pentru conducătorii auto care nu au la dispoziţie un sistem propriu de încărcare. Cu ajutorul acestor soluţii flexibile, poţi parca sau încărca rapid automobilul în parcuri auto publice.
Datorită funcţiei de Navigaţie BMW i, care include tehnologia BMW ConnectedDrive, automobilul tău BMW i3 ştie unde se află cea mai apropiată staţie de încărcare, o indică dacă este disponibilă şi, dacă este necesar, o salvează în rutele sistemului de navigaţie. În acest mod, orice conducător BMW i găseşte cu uşurinţă una din numeroasele staţii publice de încărcare din oraş şi poate încărca bateria automobilului.

O explicaţie simplă.

Cum să încarci în timpul călătoriei.

Numeroase staţii de încărcare, un singur punct de acces: serviciul BMW i ChargeNow.

MOBILITATE FLEXIBILĂ.

Pentru a lua în considerare nevoile individuale de mobilitate ale fiecărui conducător auto, BMW i oferă de asemenea soluţii de mobilitate personalizate pentru călătorii îndelungate. Pe perioada week-end-ului sau a vacanţei, ai acces în orice moment la modele BMW convenţionale potrivite pentru nevoile individuale de condus: de la un automobil cabriolet pentru plimbări pe drumuri de ţară până la un SAV (Sports Activity Vehicle) pentru vacanţa de iarnă. Iar datorită serviciului de partajare a automobilului DriveNow, în anumite oraşe poţi alege un model BMW sau MINI şi, în viitorul apropiat, un model BMW i3, care poate fi de asemenea utilizat în trafic urban. Taxa pentru acest serviciu este percepută pentru fiecare minut – astfel încât plăteşti serviciul doar pentru perioada în care ai nevoie de automobil. Mobilitatea flexibilă este cheia unui stil de viaţă nou, mobil, conceput perfect pe măsura nevoilor individuale de transport.

O explicaţie simplă.

Experience flexible mobility.

SERVICII DE ASISTENŢĂ.

Posesorii BMW i pot alege dintr-o gamă variată de produse şi servicii care oferă sprijin excelent în fiecare zi. Acestea includ Aplicaţia “BMW i Remote App” şi servicii de navigaţie BMW i ConnectedDrive. Poţi utiliza cu încredere serviciile BMW i ConnectedDrive optimizate pentru automobilele electrice, pentru a beneficia de performanţa maximă a automobilului tău BMW i. Iar dacă automobilul tău are nevoie de asistenţă tehnică atunci când te afli în mişcare, gama vastă de servicii BMW i îţi oferă sprijin în cel mai rapid mod posibil. Cu ajutorul Serviciilor de asistenţă, te poţi baza pe serviciul de electromobilitate în orice moment – şi poţi savura plăcerea de a conduce fără nicio grijă.

O explicaţie simplă.

Urmăreşte videoclipul despre Serviciile de asistenţă.