REÎNCARCĂ. ORIUNDE, ORICÂND.

Încărcare în spaţii publice prin ChargeNow.

Ai foarte multe motive să cutreieri lumea la volanul automobilului tău BMW. Şi ai chiar mai multe oportunităţi de a-i încărca bateria în timp ce te afli în deplasare. Indiferent dacă este vorba de un drum scurt până la magazin sau de o rută mai lungă pentru a ajunge la serviciu, acum îţi poţi încărca automobilul BMW simplu şi uşor, datorită reţelei în continuă

creştere de staţii de încărcare. Mai mult, tehnologia sofisticată şi serviciile de mobilitate ChargeNow fac procedura de încărcare rapidă şi uşor de folosit. (Serviciul nu este disponibil în România)

ChargeNow.

ChargeNow este un serviciu de mobilitate de la BMW i care oferă acces la cea mai mare reţea globală de staţii publice de încărcare. Staţiile de încărcare din reţeaua ChargeNow sunt afişate pe sistemul de navigaţie prin intermediul BMW ConnectedDrive. Pentru a uşura procesul de căutare şi folosire a staţiilor de încărcare publice, locaţia acestora poate fi vizualizată şi cu ajutorul aplicaţiilor BMW i Remote App, My BMW Remote App şi

ChargeNow App. Procedura de plata este simplă şi se face prin intermediul cardului ChargeNow, fără a fi nevoie de numerar. (Serviciul nu este disponibil în România)Consum de combustibil şi emisii de CO2 pentru BMW X5 xDrive40e:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: de la 3,3 până la 3,4
Emisii medii de CO2, în g/km: de la 78 până la 77
Consum mediu de energie, în kWh/100 km: de la 15,3 până la 15,4

NAVIGAŢIE CONECTATĂ.

Sistemul de navigaţie conectată, cu afişaj al staţiilor de încărcare, te ajută să găseşti cea mai eficientă rută pentru a ajunge la destinaţie. Nivelul de încărcare a bateriei şi autonomia electrică sunt afişate permanent în automobil. Aplicaţiile „BMW i Remote” şi „My BMW Remote App” pentru smartphone sunt complementare cu automobilul tău electric sau cu

hibridul tău plug-in. Aceste funcţii au fost special adaptate pentru a îndeplini cerinţele unui automobil electric şi arată cât de inteligentă, flexibilă şi comodă poate fi electromobilitatea. (Funcții indisponibile în România).

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat. Valorile sunt determinate în concordanţă cu circuitul ECE de condus.