REZULTAT AL
PROGRESULUI
CONTINUU.

BMW X5 xDrive40e iPerformance.

BMW X5 xDrive40e este un hibrid plug-in cu sistem de tracţiune integrală care oferă ceea ce este mai bun din ambele lumi: inovaţie, eleganţă şi flexibilitate specifică BMW X5. Dinamica de condus, eficienţa remarcabilă şi preocuparea pentru mediul înconjurător alcătuiesc un concept unic, ce subliniază calităţile acestui SAV (Sports Activity Vehicle).

CONCEPT DE AUTOMOBIL.

BMW X5 are consumul de combustibil al unui automobil de dimensiuni reduse. Sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive şi caracteristicile de condus dinamic oferă tracţiune optimă şi agilitate în orice mod de condus. Fiind flexibil şi dinamic, BMW X5 xDrive40e îndeplineşte toate cerinţele posibile. Inscripţia „eDrive” din partea spate este aspectul subtil care îl diferenţiază de BMW X5. Însă ceea ce face cu adevărat diferenţa este distanţa

parcursă în modul 100% electric: acest automobil poate parcurge aproximativ 30 de kilometri fără consum de combustibil şi fără emisii de noxe. Bateria de înaltă tensiune este depozitată în siguranţă sub podeaua portbagajului care, cu capacitate generoasă de 1.720 de litri, este ideală pentru a transporta bagaje voluminoase. Pe scurt, este un concept de automobil de ultimă generaţie şi greu de egalat.

CARACTERISTICI INDIVIDUALE DE CONDUS.

BMW X5 xDrive40e este un hibrid plug-in care oferă moduri diferite de condus, care influenţează în mod semnificativ consumul de energie. Acest lucru depinde de modul selectat şi de stilul tău individual de condus. Atunci când bateria este complet încărcată, poţi parcurge aproximativ 30 de kilometri fără nicio picătură de combustibil. În modul AUTO eDrive, care utilizează în mod optim motorul electric şi motorul cu combustie, atenţia este îndreptată spre eficienţă.

DINAMICĂ DE CONDUS MAXIMĂ, EMISII ZERO.

Detalii importante: descoperă BMW X5 xDrive40e.

TREN DE RULARE.

Motorul puternic BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri şi motorul electric eficient eDrive reprezintă forţele propulsoare ale BMW X5 xDrive40e. Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive garantează tracţiune optimă în orice condiţii. Utilizarea acestor tehnologii EfficientDynamics a rezultat într-un automobil inovator care se remarcă prin consum mic de combustibil, dinamică de condus remarcabilă şi stabilitate în orice situaţie.

MANAGEMENT INTELIGENT AL ENERGIEI.

Indiferent dacă mergi la birou sau pleci în excursie, poţi parcurge traseuri scurte de aproximativ 30 de kilometri în mod 100% electric, fără consum de combustibil şi fără emisii de noxe. În cazul călătoriilor mai lungi sau al traseelor mai dificile, sistemul de management inteligent al energiei utilizează în mod eficient motorul electric şi motorul cu

combustie. Butonul eDrive îţi permite să selectezi unul din cele trei moduri diferite de condus: modul standard AUTO eDRIVE, modul MAX eDRIVE 100% electric şi modul SAVE BATTERY (trad. „ECONOMISIRE BATERIE”).

CONCEPT DE ÎNCĂRCARE.

Procesul de încărcare a bateriei de înaltă tensiune nu a fost niciodată atât de simplu – cu ajutorul prizei de alimentare convenţionale, la domiciliu, sau al sistemului BMW i Wallbox din portofoliul de produse şi servicii 360° ELECTRIC. Atunci când călătoreşti, poţi să încarci bateria automobilului în oricare dintre numeroasele staţii publice de încărcare ChargeNow.

Serviciu complet pentru mobilitate electrică.

CONECTIVITATE.

Eşti mereu conectat(ă) la automobilul tău BMW: cu ajutorul smartphone-ului (cu sistem de operare iOS sau Android), poţi utiliza funcţii specifice pachetului BMW de servicii la distanţă, precum încuierea automobilului sau funcţii specifice conceptului hibrid. Acest lucru înseamnă că eşti mereu la curent cu cifrele privind consumul de combustibil şi eficienţa automobilului tău BMW X5 xDrive40e. Serviciile BMW sunt disponibile în orice situaţie, atât în interiorul, cât şi în exteriorul automobilului.

CONFORT.

Este de la sine înţeles că un automobil inovator precum BMW X5 xDrive40e oferă nivel ridicat de confort. Pachetul „Confort” pentru suspensia adaptivă este inclus în pachetul standard şi oferă dinamică de condus, stabilitate şi plăcere de a conduce în orice situaţie – chiar şi în timpul călătoriilor lungi sau atunci când automobilul este foarte încărcat. Amortizoarele de şoc complet variabile şi suspensia autoreglabilă a punţii spate oferă stabilitate, indiferent de greutatea bagajelor transportate.