ALIMENTEAZĂ-L. FĂRĂ A PLECA DE ACASĂ.

Încărcare la domiciliu.

Plăcerea electrizantă de a conduce începe odată cu încărcarea: direct la staţia ta personală de încărcare de la domiciliu. Încarcă-ţi automobilul în doar câteva ore, cu ajutorul cablului standard de încărcare, la o priză obişnuită de la domiciliu. Sau foloseşte sistemul BMW i Wallbox pe care serviciul nostru de instalare îl va monta pentru tine. Descoperă soluţiile de încărcare pentru domiciliu oferite de 360° ELECTRIC.

Wallbox Pure.

Dacă ai propriul loc de parcare la domiciliu, poţi încărca uşor automobilul tău BMW cu eDrive, cu ajutorul sistemului BMW i Wallbox Pure. Această staţie de încărcare montată pe peretele casei sau al garajului încarcă automobilul cu până la 30% mai rapid decât cablul standard de încărcare inclus – astfel, BMW 330e Sedan se încarcă complet în mai puţin de două ore şi jumătate.

Consum de combustibil şi emisii de CO2 pentru BMW 330e:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: de la 1,9 până la 2,1
Emisii medii de CO2, în g/km: de la 44 până la 49
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: de la 11,0 până la 11,9

SERVICIUL DE INSTALARE WALLBOX.

Serviciul de instalare oferit de BMW i îţi permite să verifici online dacă sistemul BMW i Wallbox Pure sau Pro poate fi montat şi conectat la reţeaua electrică de la domiciliul tău. Electricieni calificaţi din partea partenerului BMW i se vor ocupa, la cerere, de livrare, instalare şi punere în funcţiune a aparatului. Prin utilizarea serviciului de verificare online anterioară instalării, pe care îl poţi accesa de la link-ul de mai jos, afli în avans dacă sistemul BMW i Wallbox poate fi instalat la domiciliul tău.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat. Valorile sunt determinate în concordanţă cu circuitul ECE de condus.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.