„GET OUT THERE”.

xDrive. Sistemul inteligent de tracţiune integrală de la BMW.

Vremea şi condiţiile de rulare se pot schimba repede, însă plăcerea de a conduce rămâne. Cu BMW xDrive, sistemul inteligent de tracţiune integrală, care se adaptează în fracţiuni de secundă la noile condiţii de rulare şi care distribuie forţă de tracţiune acolo unde este nevoie. Astfel, sistemul asigură tracţiune, stabilitate direcţională şi caracteristici optime la virare. Nu trebuie decât să pleci la drum şi să te bucuri de plăcerea de a conduce!

„GET OUT THERE!” TU DECIZI CUM.

Toate cele peste 100 de modele BMW cu xDrive oferă plăcere nelimitată de a conduce, indiferent dacă optezi pentru un model dinamic, sportiv sau elegant.

O clasă nouă, proprie.

1999: Cu puţin timp înainte de intrarea în noul mileniu, BMW a lansat BMW X5. Acesta a impresionat prin dinamică de condus impresionantă, fără egal în rândul automobilelor „off-road”. Concurenţa a fost depăşită atât pe asfalt, cât şi „off-road”, datorită sistemelor de control electronice inovatoare, precum sistemul de Control dinamic al stabilităţii (DSC - Dynamic Stability Control).

    Componente electronice pentru mai multă siguranţă.

    1991: BMW Seria 5 a revenit pe piaţă cu un model cu tracţiune integrală: pentru prima dată, distribuţia puterii era controlată electronic în BMW 525iX. Astfel, sistemul asigura răspuns direct şi rapid şi caracteristici de condus sigure, chiar şi pe suprafeţe de drum acoperite cu zăpadă. Un concept superior care a impresionat încă de la început.

      Pionierul tracţiunii integrale.

      1985: Modelul BMW 325i “Allrad” a fost dezvăluit publicului în cadrul „International Motor Show” (IAA) din Frankfurt. La o primă vedere, nu părea să ofere prea multe. Dar lucrurile s-au schimbat după ce a intrat pe circuitul de test – noul sistem de tracţiune integrală a demonstrat că poate oferi plăcere maximă de a conduce. Presa de profil a fost încântată de tracţiunea optimizată şi de dinamica de condus sporită în viraje. La acea vreme, „Auto Zeitung” a declarat: „BMW este noul maestru al performanţei la condus.”

        Aspect luxos care impresionează oriunde.

        2015: Premiera mondială a BMW Seria 7 aflat la a şasea generaţie a avut loc în septembrie 2015 la Salonul auto internaţional din Frankfurt. Noul model BMW impresionează prin inovaţii multiple – una dintre acestea, BMW xDrive, a fost disponibilă încă de la lansare. Sistemul inteligent de tracţiune integrală este pentru prima dată îmbinat cu Direcţia integrală adaptivă, care permite direcţionarea roţilor din spate.

          Plăcerea de a conduce în formă compactă.

          2009: Noul BMW X1 cu xDrive a fost, pentru o lungă perioadă de timp, singurul reprezentant al clasei compacte premium. În combinaţie cu sistemul Performance Control, sistemul inteligent de tracţiune integrală a îmbunătăţit precizia şi manevrabilitatea automobilului.

            Atletism la puterea x.

            2008: Încă o dată, BMW defineşte o categorie complet nouă de automobile: anul 2008 a marcat introducerea pe piaţă a primului Sports Activity Coupé (SAC) din lume: BMW X6, cel mai sportiv model BMW X din toate timpurile. Sistemul de Control dinamic al performanţei (DPC - Dynamic Performance Control) conceput special pentru BMW X6 oferă stabilitate direcţională şi precizie optimă în fiecare situaţie de condus.

              Tracţiunea integrală devine inteligentă.

              2003: Pregăteşte-te să fii uimit(ă) de BMW xDrive: noul tren de rulare cu distribuţie variabilă a puterii către puntea faţă şi puntea spate a fost introdus odată cu lansarea noului BMW X3 şi a noului BMW X5, în 2003. Acel moment a marcat naşterea a ceea ce astăzi cunoaştem drept singurul sistem inteligent de tracţiune integrală din lume.

                 INTELIGENŢĂ CARE TE AJUTĂ SĂ EVOLUEZI.

                DESCOPERĂ NOUA PERFORMANŢĂ OFERITĂ. ŞI MULTE ALTELE.

                Descoperă cele mai frumoase şi mai captivante destinaţii din munţii Alpi, cu „BMW Mountains”. Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive este şi va rămâne un companion demn de încredere.

                CARE ESTE OCAZIA PERFECTĂ PENTRU A CĂLĂTORI MAI DES?

                Află mai multe despre plăcerea de a conduce: descoperă BMW xDrive în cadrul unui test drive.

                Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

                • BMW 225i xDrive Active Tourer:
                  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: de la 8,1 până la 8,3
                  Emisii medii de CO2, în g/km: de la 148 până la 152

                  Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de electricitate depind de formatul de jante şi anvelope selectat. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus (93/116/EC). Modelele ilustrate pot include parţial echipamente opţionale şi accesorii care nu sunt incluse în echiparea standard.

                  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

                  Cifrele nu se referă la un anumit model, nu fac parte din oferta curentă de produse şi sunt afişate doar pentru a compara diferitele modele. Conform Directivei 1999/94/CE, emisiile de CO2 generate de producerea şi furnizarea de combustibili sau de alte surse de energie nu au fost luate în considerare în momentul efectuării acestor calcule.