PERFECŢIUNE COMPLETĂ:

JANTE ŞI ANVELOPE BMW ORIGINALE.

Niciun alt echipament nu are atât de mult impact asupra răspunsului la condus şi a siguranţei precum jantele şi anvelopele automobilului. Seturile complete de roţi BMW Originale includ jante şi anvelope aprobate de către BMW. Toate seturile complete de roţi sunt adaptate perfect pentru fiecare model BMW şi respectă cele mai înalte standarde de calitate, design, performanţă şi siguranţă.

Niciodată nu a fost mai uşor să găseşti jantele potrivite pentru automobilul tău. Cu configuratorul nostru pentru jante, acum poţi încerca online jantele care se potrivesc cel mai bine. Sportive, dinamice şi atrăgătoare – descoperă numeroasele seturi complete de roţi BMW Originale şi alege-l pe cel care se potriveşte cel mai bine la automobilul tău, în cadrul Configuratorului online.

JANTE DIN ALIAJ UŞOR BMW ORIGINALE.

Jantele din aliaj uşor BMW Originale sunt rezultatul unui proces complex de dezvoltare şi design. Acest proces se concentrează pe modele BMW individuale şi pe diversele provocări pe care le întâmpină jantele. Rezultatul este o selecţie numeroasă de jante din aliaj uşor, ce respectă cele mai riguroase standarde în domeniu şi care se potrivesc

perfect cu imaginea de ansamblu a modelelor BMW pentru care sunt concepute. Întregul portofoliu de jante din aliaj uşor BMW Originale potrivite pentru modelul tău BMW este disponibil în cadrul Configuratorului de seturi complete de roţi.

ANVELOPE BMW ORIGINALE CU MARCAJ CU STEA.

JANTE ŞI ANVELOPE BMW ORIGINALE.

Indiferent de destinaţia ta pentru week-end sau vacanţă – automobilul tău BMW îţi permite să iei cu tine toate lucrurile de care ai nevoie. Schiuri, plăci de snowboard, bagaje sau chiar biciclete – toate pot fi transportate cu diversele soluţii de transport BMW, precum portbagajul de plafon sau suportul spate pentru biciclete.

MAI MULTĂ SIGURANŢĂ PENTRU MAI MULTĂ PLĂCERE DE A CONDUCE.

Baza pentru comportamentul optim la condus este setul perfect de anvelope. Doar anvelopele BMW cu marcaj cu stea îţi oferă acel sentiment deosebit de armonie deplină între modelul BMW şi anvelopele acestuia. Înainte de a primi marcajul cu stea, anvelopele sunt supuse unor teste complexe, în condiţii stricte.

SISTEM DE CONTROL AL PRESIUNII ÎN ANVELOPE (RDC).

Presiunea joacă un rol important în caracteristicile de rulare ale anvelopelor. De aceea, începând cu luna aprilie 2014 – dar şi datorită unui amendament legal – BMW a introdus în echiparea standard sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope pentru toate modelele noi de automobile. Acest sistem măsoară presiunea în toate cele 4 anvelope şi sporeşte astfel siguranţa în timpul călătoriei.

ANVELOPE BMW ORIGINALE CU TEHNOLOGIE RUNFLAT.

Mereu în siguranţă: anvelopele BMW Originale cu tehnologie runflat îţi asigură mobilitate chiar şi în cazul pierderii complete de presiune şi îţi permit să mai călătoreşti încă maximum 80 km (la viteze de până la 80 km/h) până la cel mai apropiat atelier de service auto – pentru siguranţă şi confort maxime.