CREATE SPECIAL PENTRU AUTOMOBILUL TĂU BMW.

Accesorii BMW Originale.

Lasă-te inspirat(ă) de colecţia vastă de Accesorii BMW Originale şi asigură-te că automobilul tău este perfect echipat pentru orice călătorie. Descoperă soluţii inteligente de transport, opţiuni de divertisment şi echipamente pentru interior, precum şi colecţia de accesorii sportive M Performance. Toate Accesoriile BMW Originale au fost create special

pentru modelul tău BMW, astfel încât acestea îţi vor oferi cel mai înalt grad de confort şi plăcere de a conduce. Mai jos găseşti o selecţie de Accesorii BMW Originale. În plus, partenerii noştri BMW se vor bucura să îţi ofere orice alte detalii suplimentare.

SISTEME DE TRANSPORT.

Indiferent de destinaţia ta pentru week-end sau vacanţă – automobilul tău BMW îţi permite să iei cu tine toate lucrurile de care ai nevoie. Schiuri, plăci de snowboard, bagaje sau chiar biciclete – toate pot fi transportate cu diversele soluţii de transport BMW, precum portbagajul de plafon sau suportul spate pentru biciclete.

BMW M PERFORMANCE.

Marca BMW simbolizează dinamică, tehnologii inovatoare şi decenii de experienţă în lumea motorsport. Piesele BMW M Performance transferă această expertiză de pe pista de curse direct pe şosea: prin produsele pentru echiparea ulterioară, din categoriile aerodinamică, tren de rulare, habitaclu şi şasiu, acum poţi creşte sportivitatea automobilului tău BMW.

Doar cel mai bun este suficient de bun: inspirat din lumea motorsport, întregul portofoliu de Piese BMW M Performance impresionează prin funcţionalitate şi design premium. Fiecare produs din această colecţie respectă standardele impuse de BMW, în timp ce

oferă calitate şi durată de viaţă foarte lungă. Aceste calităţi sunt rezultatul combinaţiei dintre cele mai bune materiale disponibile şi procesele complexe de dezvoltare, procesele de producţie şi testele complete în ceea ce priveşte calitatea. Pentru funcţionalitate şi design, toate componentele sunt armonizate cu precizie pentru fiecare model BMW în parte. Mai jos găseşti o selecţie de piese BMW M Performance. Pentru informaţii suplimentare, te rugăm să contactezi partenerul tău BMW. Sau poţi descoperi online diversitatea accesoriilor BMW M Performance.

SETURI COMPLETE DE ROŢI BMW ORIGINALE.

Cea mai importantă legătură dintre automobilul tău BMW şi şosea – seturile complete de roţi BMW Originale te asigură că această legătură foarte strânsă funcţionează perfect. În plus, există standarde înalte de calitate şi se realizează teste cuprinzătoare pentru a te asigura că setul ales de tine se potriveşte cel mai bine la automobilul tău BMW.

ACCESORII BMW PENTRU INTERIOR.

Eşti pe şosea în automobilul tău BMW şi te bucuri de plăcere pură de a conduce – ce altceva ţi-ai mai putea dori? Pentru combinaţia ideală dintre design şi funcţionalitate şi în interiorul automobilului tău BMW, descoperă numeroasele noastre accesorii BMW pentru interior.

SOLUŢII DE DIVERTSIMENT.

Eşti conectat(ă) mereu: Accesoriile BMW Originale pentru mobilitate conectată şi infodivertisment îţi deschid o lume plină de posibilităţi. BMW se află pe primele locuri în industria auto-moto în ceea ce priveşte integrarea în automobil a serviciilor online şi a dispozitivelor mobile de navigare online. Descoperă confortul produselor opţionale

precum sistemul de ecrane BMW DVD sau adaptorul BMW snap-in cu design de calitate, care se potriveşte perfect în interiorul automobilului. Cu soluţiile şi accesoriile potrivite, poţi adapta sistemul de infodivertisment pentru ca acesta să se potrivească perfect dorinţelor tale.

PRODUSE DE ÎNGRIJIRE BMW.

Vopsea strălucitoare, piele imaculată, aspect lustruit.
Cu produsele de îngrijire BMW premium, îi poţi conferi automobilului tău BMW un tratament cu totul special. Produsele de îngrijire BMW Originale au fost concepute pentru materialele de calitate înaltă ale automobilului tău – pentru îngrijire delicată şi protecţie de durată. Fie că este vorba despre interior sau exterior, de jante sau de parbriz, această colecţie de accesorii îţi oferă produsele potrivite pentru orice situaţie.